Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Saturday Night video op Vodafone mobiel

Leestijd: 2 minuten

De videoclip 'Saturday Night' van Armin van Buuren is exclusief te zien op de mobiele telefoon van Vodafone. Dit is ruim voordat de videoclip op televisie te zien is.

De remix is gebaseerd op een van de meest bekende nummers van Herman Brood, 'Saturday Night'. De videoclip is een samenstelling van beelden uit de speelfilm 'Wild Romance' met Daniël Boissevain als Herman Brood. De film draait vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen.

Vodafone heeft voor het aanbieden van de Armin van Buuren vs Herman Brood videoclip op de mobiele telefoon een exclusieve overeenkomst gesloten met SONY BMG Music Entertainment. Vanaf eind oktober is de remix van 'Saturday Night' ook beschikbaar als Vodafone MusicDownload.

Steeds vaker wordt de mobiele telefoon door artiesten ingezet om een groot publiek te bereiken. Nog geen twee maanden geleden was ook de nieuwste clip van Paris Hilton als eerste en exclusief op de Vodafone mobiel te zien.

Vodafone internationale prijs voor TV commercial
Vodafone is nog meer in het nieuws: met het winnen van de Bronze World Medal 2006 voor de TV commercial 'Remember you are not at home'.

De prijs is onlangs toegekend door New York Festivals, een internationaal bedrijf dat ieder jaar op zoek gaat naar reclame, design, en marketing initiatieven wereldwijd. De TV commercial van Vodafone Nederland was onderdeel van de Nederlandse Live TV campagne en werd uitgezonden in november en december 2005.

Vodafone liet in de TV reclame zien dat kijken naar televisie op de mobiele telefoon mensen het gevoel geeft dat ze lekker thuis TV zitten te kijken, terwijl ze in werkelijkheid in een openbare gelegenheid zijn.

Geactualiseerd: maandag 23 oktober 2006
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie