Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Samsung toont dunste mobieltje ter wereld

1 reactie

Mobieltjesmaker Samsung presenteert tijdens het 3GSM World Congress  in Barcelona drie lijnen mobiele telefoons: Ultra Edition II, Ultra Special Line Up en Smartphones. Met de eerste Europese presentatie van Mobile WiMAX blikt Samsung vooruit op de toekomst. De getoonde producten zullen ook in Nederland op de markt verschijnen. Prijzen zijn nog niet bekend.


Ultra Special Line UpUltra Edition II
In aansluiting op het succes van de drie Ultra Edition-telefoons introduceert Samsung de stijlvolle slide-telefoons U600 en U700, de clamshell-telefoon U300 en de candybar-telefoon U100. Compacte telefoons met professionele functionaliteiten, waaronder een 3 megapixel camera, snelle internetverbinding en uitgebreide multimedia- en audiomogelijkheden. Met eenvoudig te bedienen navigatietoetsen en een doeltreffende gebruikersinterface voldoet Samsung hiermee aan de vraag naar gebruiksgemak en een fraai uiterlijk.

Alle multimedia-toepassingen zijn binnen handbereik met de Samsung F700, F500, F510 en de F300:
Met zowel een QUERTY-toetsenbord als een extra groot touch screen-display is de Samsung F700 gemakkelijk te hanteren. Dit toestel beschikt over een snelle internetverbinding, heeft Bluetooth en is voorzien van een 5 megapixel camera met autofocus-functie. Dit toestel is een goed voorbeeld van hoe een mobiele telefoon zich in de toekomst zal ontwikkelen. De telefoon is zeer geschikt om video’s op te bekijken, muziek te beluisteren, foto’s te maken en snel te e-mailen.

De F500 is aan de ene kant een mobiele telefoon en aan de andere kant een groot display voor ongekende multimedia-mogelijkheden. De Samsung F510 met het dual face-concept, is een TV Mobile op basis van de Digital Video Broadcasting-Handheld-standaard (DVB-H).

De F510 heeft een groot draaiend LCD-display waarop foto’s en film in de meest heldere kleuren worden weergegeven.

De Samsung F300 is een Ultra Music phone met een dubbelzijdig LCD-display, FM-radio, Bluetooth en Quick PC Sync waarmee snel en gemakkelijk muziekbestanden over te zetten zijn van en naar de pc.

Samsung Smartphones
Met de i600 introduceert Samsung haar eerste Ultra Messaging-telefoon. De Samsung i600 is ’s werelds dunste 3G Smartphone met een QWERTY-toetsenbord. Hiermee heeft Samsung nog plattere mobieltjes dan concurrent Motorola, die bekend staat om het ontwikkelen van zeer platte mobiele telefoons. De Motorola Razr is namelijk nog altijd 13,9 millimeter dik.

Met Windows Mobile 5.0 beschikt de i600 over de volwaardige functionaliteiten van een pc. De Samsung i600 ondersteunt het HSDPA-netwerk voor snellere dataoverdracht en communicatie zonder onderbrekingen via Wi-Fi en Bluetooth 2.0 EDR.

De ultradunne Samsung i520 slide-telefoon maakt gebruik van Symbian OS versie 9.2 en de HSDPA-technologie voor een vijf maal snellere internetverbinding. Daarnaast heeft de i520 een 2 megapixel camera en een LCD-breedbeelddisplay voor een perfecte weergave van internetpagina’s.

Binnenkort zijn alle specificaties van de nieuwe Samsung mobieltjes te vergelijken in de Toestelwijzer met demo!

Reacties (1)

Geplaatst door: Martin ()

de telefoons zijn allemaal mooimaar de samsung F700 heeft een camera van 3.0 of 3.2 MP NIET 5MPen helaas geen wi-fidat zijn de 2 jammere dingen aan deze telefoonvoor de rest is het een prachtig ding!!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie