Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Samsung stopt met brandgevaarlijke Galaxy Note 7

door Jeanet Woldring

Galaxy Note7.jpgSamsung stopt definitief met de Galaxy Note 7. Dat heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf bekendgemaakt.

De productie van de brandgevaarlijke telefoon is stilgelegd en ook de verkoop wereldwijd stopt. Het toestel was in Nederland nog niet te koop, maar had deze week moeten uitkomen.

Volgens Benelux directeur Van den Berg zouden in de voorverkoop 5000 toestellen zijn besteld. Klanten die het toestel hebben besteld, krijgen ter compensatie een geheugenkaartje van 128 GB.

Sinds de lancering kent de Note 7 problemen. Eind augustus verschenen de eerste berichten dat de batterij van het apparaat in brand kon vliegen. Begin september besloot Samsung de Android-smartphone terug te roepen. Ook het vervangende apparaat, met een batterij van een andere leverancier, bleek brandgevaarlijk. Uiteindelijk besloot Samsung vandaag om met de telefoon te stoppen.

Lees op NOS.nl hoe Samsung maandenlang worstelde met de Galaxy Note 7

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie