Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Samsung stopt met brandgevaarlijke Galaxy Note 7

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Galaxy Note7.jpgSamsung stopt definitief met de Galaxy Note 7. Dat heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf bekendgemaakt.

De productie van de brandgevaarlijke telefoon is stilgelegd en ook de verkoop wereldwijd stopt. Het toestel was in Nederland nog niet te koop, maar had deze week moeten uitkomen.

Volgens Benelux directeur Van den Berg zouden in de voorverkoop 5000 toestellen zijn besteld. Klanten die het toestel hebben besteld, krijgen ter compensatie een geheugenkaartje van 128 GB.

Sinds de lancering kent de Note 7 problemen. Eind augustus verschenen de eerste berichten dat de batterij van het apparaat in brand kon vliegen. Begin september besloot Samsung de Android-smartphone terug te roepen. Ook het vervangende apparaat, met een batterij van een andere leverancier, bleek brandgevaarlijk. Uiteindelijk besloot Samsung vandaag om met de telefoon te stoppen.

Lees op NOS.nl hoe Samsung maandenlang worstelde met de Galaxy Note 7

Geactualiseerd: dinsdag 11 oktober 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.