Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Samsung Galaxy Young en Fame

door Jeanet Woldring

Samsung heeft twee nieuwe relatief goedkope smartphones aangekondigd. De Galaxy Young en Galaxy Fame zijn instaptoestellen voor beginnende smartphonegebruikers. Volgens Samsung zijn deze twee telefoons ideaal voor de jongere generatie.

Specificaties
Beide toestellen draaien op Android 4.1 Jelly Bean en hebben een 1 Ghz-processor ondersteund door 768 Ram. Ook hebben zowel de Young als de Fame een intern geheugen van 4   GB dat uit te breiden  is met een micro SD-kaartje. 

             FAME                               YOUNG


Kijken we naar de overige specificaties zoals de camera en de grootte van het display, dan stijgt de Fame iets boven de Galaxy Young uit. Zo heeft de Fame een 5 megapixel camera, tegenover de 3 megapixel camera van de Galaxy Young. Daarnaast heeft de Fame een iets groter display en heeft dit toestel ook bluetooth 4.0 en NFC. 

Prijzen en beschikbaarheid
De verkoopadviesprijs volgens Samsung bedraagt voor de Fame 229 euro en voor de Young 169 euro. Beide toestellen zijn naar verwachting nog dit kwartaal in de winkel te vinden. Op Bellen.com zijn de toestellen al wel te vergelijken in onze Toestelwijzer.

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2013
Geactualiseerd: dinsdag 19 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie