Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Robin Mobile verlaagt snelheid bij excessief gebruik

door Jeanet Woldring

Robin Mobile gaat de snelheid van de duurdere mobiele internetabonnementen verlagen bij excessief gebruik. De snelheid van‘Super Snel’ en ‘Heel Snel’ wordt na het bereiken van een bepaalde hoeveelheid data beperkt. ‘Gewoon Snel’, de goedkoopste versie binnen het aanbod van Robin Mobile, blijft onbeperkt dezelfde snelheid houden.

Echt onbeperkt

Robin Mobile is de eerste en vooralsnog enige mobiele provider die onbeperkt mobiel internetten, sms'en en bellen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Om misbruik, oneigenlijk en excessief gebruik van het mobiele netwerk te voorkomen, hanteert Robin Mobile een aantal spelregels.

Voortaan gaat de snelheid omlaag als je je mobiele internetverbinding excessief en langdurig gebruikt, om problemen (congesties) op het netwerk te voorkomen.

Alleen bij excessief gebruik

Robin Super Snel gaat terug van 8,2 Mpbs naar 2,0 Mbps als de klant meer dan 8000 MB in een maand heeft gebruikt. Komt hij daarna binnen dezelfde maand ook nog boven de 11.000 MB, dan daalt de snelheid naar 800 Kbps.

Robin Heel Snel gaat van 2 Mbps naar 800 Kbps als de gebruiker boven de 3000 MB uitkomt. Gewoon Snel heeft onbeperkt een snelheid van 800 Kbps, hier gelden geen aanpassingen in de snelheid na een bepaald verbruik. Deze blijft ten allen tijde constant op hetzelfde niveau.

Gepubliceerd: dinsdag 31 december 2013
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie