Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Robin Mobile - mobiel voor een cent!

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

Robin Mobile met ballonRobin Mobile wil je laten zien dat internetten met 2 Mbps voor de meeste mensen snel genoeg is. En daarom kun je nu voor 1 cent een maand lang GEWOON SNEL proberen. Om gebruik te maken van deze exclusieve actie doe je een aanmelding via Bellen.com.

Dit abonnement kost normaal gesproken  € 29,95 per maand. Voordeel is dat je het contract per maand kunt opzeggen. Robin Mobile heeft een beperkt aantal simkaarten beschikbaar waarmee je een maand kunt testen. 

Exclusieve actie op Bellen.com

  • OP = OP! Maximaal 1 abonnement per klant. Er is slechts een beperkt aantal ROBIN GEWOON SNEL abonnementen beschikbaar.
  • In de eerste maand betaal je € 0,01 en daarna betaal je € 29,95 per maand.
  • Het betreft een tijdelijke actie.
  • Deze actie is alleen geldig met het invoeren van de actiecode 1CENT
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van Robin Mobile.
  • Robin Mobile behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
  • Door deelname aan deze actie ga je akkoord met deze actievoorwaarden.

Voordelen GEWOON SNEL

Bij GEWOON SNEL krijg je onbeperkt MB's (snelheid 2 Mbps), je kunt onbeperkt bellen en sms'en. En je krijgt elke maand 100 MB en 100 minuten/sms om te gebruiken in de EU. En 100  minuten om te bellen naar 45 landen (waaronder de EU-landen, Canada en de VS).

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie