Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN Mobiel groeit

door Jeanet Woldring

De trend van dalende bel en sms-inkomsten heeft ook het tweede kwartaal van 2013 doorgezet. Dit kon KPN compenseren met een stijging van de gecommitteerde omzet uit abonnementen, waardoor het mobiele marktaandeel stabiel gebleven is rond 45%. Dit blijkt uit de kwartaalcijfers van Q2 die KPN vanochtend presenteerde.

Resultaten mobiele markt voor KPN

De dalende bel en sms-inkomsten zijn al langer een feit. Dit zorgt voor financiële achteruitgang bij veel providers. Gelukkig voor KPN Mobiel steeg niet alleen de gecommitteerde omzet uit abonnementen, maar kregen ze er in het afgelopen kwartaal ook nog eens zeven duizend nieuwe klanten bij.

Uitrol 4G

KPN heeft de uitrol van het 4G netwerk versneld. Op dit moment is zo’n 50% van de Nederlandse bevolking gedekt in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. In het eerste kwartaal van 2014 zal naar verwachting het 4G netwerk van KPN landelijke dekking hebben. De Alles-in-één Mobiel bundels, zowel met als zonder toestel, worden allemaal aangeboden met 4G.

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2013
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie