Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Relaxt onderling bellen en sms'en

door Jeanet Woldring

- Met T-Mobile Family kun je gratis onderling bellen en sms’en met zes mobiele nummers en naar één vaste lijn. 
-  Altijd bereikbaar, want alle Familyleden ontvangen maandelijks 1.000 belminuten en 1.000 sms’jes per persoon.
- Maandelijks aan- en uit te zetten.

Speciaal voor ‘families’ is er T-Mobile Family. Hiermee zijn bijvoorbeeld ouders en kinderen altijd bereikbaar voor elkaar. Zelfs als het prepaid beltegoed van een van de Family-leden op is, kunnen zij toch met elkaar in contact blijven. Per maand betaalt de ‘eigenaar’ van Family 10 euro en ontvangen alle leden van de ‘Family’ 1.000 belminuten en 1.000 sms’jes, ongeacht of zij een abonnement of prepaid hebben. Per dag betekent dat ongeveer een half uur bellen en 33 sms’jes.

André Suurmond, Directeur Consumenten Marketing bij T-Mobile in Nederland: ‘Uit eerder onderzoek blijkt dat kinderen op steeds jongere leeftijd een mobiele telefoon hebben. Het geeft ouders een veilig gevoel, voor kinderen is het vooral handig en cool. Tegen de tijd dat kinderen naar de middelbare school gaan is het mobieltje zelfs een must-have. Het kostenaspect wil echter nog wel eens tot discussies leiden. Zo is het beltegoed van kinderen vaak snel op waardoor ze niet meer kunnen bellen. In dat geval biedt T-Mobile Family de uitkomst. Onderling bellen of een sms sturen gaat niet van het beltegoed af dus kunnen kinderen hun vader of moeder nog steeds bellen, ook als hun beltegoed op is.’

Onderling bellen en sms’en met zes mobiele nummers en één vaste lijn
T-Mobile Family is eenvoudig af te sluiten als Voordeelbundel bij een T-Mobile abonnement. Degene die T-Mobile Family afsluit, betaalt hiervoor maandelijks een vast bedrag van 10 euro. Deze persoon selecteert maximaal vijf andere T-Mobile nummers (prepaid of abonnement) en indien gewenst één vaste lijn. Vanaf dat moment kunnen al deze ‘Family-leden’ kosteloos onderling met elkaar bellen en sms’en binnen Nederland, met een maximum van 1.000 belminuten en 1.000 sms’jes per persoon per maand. Voor de vaste lijn geldt dat er binnen deze dienst alleen naartoe gebeld kan worden. De ‘eigenaar’ kan de T-Mobile Family beheren via My T-Mobile op www.t-mobile.nl. Hier is het ook mogelijk om een maandelijkse of eenmalige opwaardering voor prepaid nummers in te stellen. Prepaid klanten kunnen uiteraard zelf ook nog steeds hun beltegoed opwaarderen.  T-Mobile Family is per maand opzegbaar.
Meer informatie over T-Mobile Family en de voorwaarden staan op www.t-mobile.nl

 

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie