Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Race om de Gele Trui tussen Online en Tele2

2 reacties

Het lijkt op de race voor de Gele Trui. Snelheid, sprinten en stijgen, maar dan in internetland. De pedaalridders spelen het tactisch 'om krachten te sparen voordat ze de wind op kop krijgen'. Wie geeft wie de zak? 

Tactiek en snelheid tot aan de meet is noodzakelijk in dit spel. We doelen hier op Online en Tele2 die in de strijd om de klant korting op korting geven. U kunt profiteren van deze felle concurrentiestrijd!

Gisteren startte Online met de zogeheten omruilweken campagne en stond daardoor op de eerste positie in de TOP 5 Internet+Bellen. 

Vandaag kondigt Tele2 aan de korting te verhogen. Hierdoor staat de Zweedse provider met Internet&Bellen tot 20 Mb/s weer aan kop in de TOP 5 op Internetten.nl en Bellen.com


Exlusieve actie
De nieuwe actie van Tele2 houdt in dat men een eenmalige korting krijgt van 25 euro en een halfjaar lang € 14,95  betaalt in plaats van € 29,95 per maand. Het betreft een exclusieve actie voor Bencom, d.w.z. alleen aanmeldingen via onze vergelijkingssites komen voor de extra korting in aanmerking. 

Reacties (2)

Geplaatst door: H.Anders ()

@RA Donker: tijd om naar de opticien te gaan. Tele2 totaalpakket werkt in het algemeen best redelijk, maar de beeldkwaliteit kan veel beter. Top is het niet.

Geplaatst door: RA Donker ()

Of dat de prijs alleen de reden is om naar een andere provider te gaan. Ik heb op dit moment Tele2 en ik blijf daar omdat mijn internet, telefoon en tv perfect werkt. Kwaliteit gaat bij mij boven de prijs en zolang het goed werkt stap ik niet over. Alleen bij grote verschillen in prijs/ product verhouding zal ik over stappen en niet voor een paar euro verschil. Dat het goed werkt is veel belangrijker.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie