Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Rabo Mobiel stopt

door Jeanet Woldring

Rabo Mobiel gaat stoppen met de verkoop van telefoons en abonnementen. Deze activiteiten worden de komende anderhalf tot twee jaar in stappen afgebouwd. Voor de huidige klanten heeft dit op korte termijn geen gevolgen.

In 2006 begon de bank met Rabo Mobiel en was hiermee de eerste Europese bank die zich op de mobiele markt begaf. 'Deze mobiele activiteiten zijn echter steeds verder af komen te staan van de bancaire activiteiten', zo zegt de Rabobank. Dit is dan ook de reden waarom gestopt wordt met het verkopen van mobiele telefoons, abonnementen en prepaidkaarten.

In TOP 5 Bellen.com
Op Bellen.com is het aanbod vanaf het eerste uur te vergelijken. Regelmatig staat Rabo Mobiel in de TOP 5 goedkoopste abonnementen, gelet op het minuuttarief.

Lancering app

In de afgelopen jaren heeft de bank diverse mobiele innovaties op de markt gezet. Zo werd al in 2010 de app gelanceerd voor mobiel bankieren. Inmiddels heeft Rabo Mobielbankieren 1,1 miljoen gebruikers.


Huidige klanten
De huidige abonnees kunnen blijven bellen en mobiel internetten tot hun contract afloopt. Ook voor de prepaidklanten verandert voorlopig niks. Na het verlopen van een contract krijgen klanten een persoonlijk aanbod dat het beste past bij hun belgedrag. Volgens Telecompaper heeft Rabo Mobiel 175.000 klanten.
 

Gepubliceerd: vrijdag 4 januari 2013
Geactualiseerd: maandag 25 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie