Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Quantum Telecom staakt per direct dienstverlening

Quantum Telecom B.V., een aanbieder van onder andere carrier pre-select, heeft laten weten per direct te staken met het aanbieden van al haar telecommunicatiediensten in Nederland. De provider, die naar eigen zeggen sinds 1999 actief is, heeft dit enkele dagen geleden per brief laten weten aan al haar klanten. In deze brief zegt Quantum Telecom dat het besluit om te stoppen te maken heeft met "omstandigheden buiten onze controle en vanwege de huidige economische situatie wereldwijd".

Klanten van Quantum Telecom wordt aangeraden gebruik te maken van het nummer 0800-1273 van KPN, waarin de instellingen van carrier pre-select aangepast kunnen worden (door deze op 1655 in te stellen belt u weer via KPN zelf). Ook wordt aangekondigd dat het laatste factuurbedrag nog per automatische incasso van de rekening zal worden afgeschreven.

Het is overigens nog niet geheel duidelijk of Quantum Telecom B.V. definitief ter ziele is. Zo wordt er niet gesproken over de activiteiten buiten Nederland en hoewel het kantoor in Amstelveen al gesloten is, laat het bedrijf per brief weten op zoek te zijn naar nieuwe kantoorruimte.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie