Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

qick overgedragen aan BelCompany

door Jeanet Woldring

Het label qick is per 1 april overgedragen aan BelCompany. Dit bedrijf was al betrokken bij qick, en is nu volledig eigenaar. Voor de overgebleven prepaid klanten van qick zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. De wijziging die het meest opvalt is de houdbaarheidsdatum van het beltegoed, deze is verlaagd van 12 naar 6 maanden. Kijk hier voor een compleet overzicht van de gewijzigde voorwaarden.

Op 1 maart j.l. stopte qick met het aanbieden van sim only abonnementen. Van de klant login voor deze dienst kan nog tot 31 juni 2010 gebruik gemaakt worden.

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2010
Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie