Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

qick biedt sms`jes nu voor 4 cent

’qick’ biedt -in navolging van Telfort- vanaf vandaag SMS-verkeer aan voor  4 cent per bericht. Het maakt daarbij niet uit of het SMS'je naar een mobieltje in binnen- of buitenland wordt verzonden. Het betreft een tijdelijke actie gedurende de zomermaanden (t/m 21 september 2004). Daarna wordt de prijs weer 8 cent per berichtje, zoals gisteren gemeld. 

 ‘qick’ is de naam voor het deze week gelanceerde prepaidlabel en wordt verkocht door de winkelformules BelCompany en Halfords, beide onderdeel van Macintosh Retail Group. In een latere fase zullen de producten mogelijk ook bij een paar honderd andere winkeldochters te koop zijn. De nieuwkomer maakt gebruik van de capaciteit van het telefoonnetwerk van Telfort.

‘qick’ wil vooral tegemoet komen aan de grote vraag van vooral jonge consumenten naar een prepaid product dat beter aansluit bij hun leefwereld. Mobiel bellen, maar vooral ‘SMS-en’ spelen daarin een hoofdrol. Op dit moment biedt ‘qick’ de goedkoopste mobiele SMS-tarieven (in binnen- & buitenland) zonder piek- en daltarieven. Aangezien ‘qick’ zich met name richt op de jongere SMS- gerichte doelgroep, is een  introductiecampagne ontwikkeld die onder de naam ‘qick’: meer prepaid voor je centen van start gaat. ‘qick’ is sinds maandag 21 juni verkrijgbaar bij de 120 telefoonwinkels van BelCompany en de 140 winkels van Halfords.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie