Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Vergelijk en kies de beste deal

Provider Ben zegt sorry!

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Sinds enkele maanden verschijnen er op Bellen.com veel klachten over mobiele telecomprovider Ben. De klachten gaan onder andere over het niet functioneren van de persoonlijke 'Ik Ben' pagina of de Ben app waardoor het aanpassen van bundels niet mogelijk is. De problemen zijn veroorzaakt door een migratie naar een nieuw platform. Bellen.com vertelt wat je eraan kunt doen en wanneer 'Ben er weer voor jou' is.

Ben onbereikbaar

De klantenservice van Ben kun je alleen bereiken via de telefoon en door het grote aantal problemen moeten klanten erg lang wachten voordat ze iemand aan de lijn hebben. Bellen.com heeft navraag gedaan bij de provider naar de oorzaak van de problemen: migratie naar een nieuw platform. Ben vindt het zelf uiteraard ook erg vervelend dat de verbouwing van hun systemen niet goed gegaan is en heeft extra medewerkers aangenomen om de laatste problemen op te lossen. Naar eigen zeggen zullen de huidige problemen aan het einde van de zomer sterk zijn verbeterd. Wij ontvingen de volgende reactie:

Ben zegt sorry!

De afgelopen maanden is Ben druk bezig geweest om alles gemakkelijker en overzichtelijker te maken voor onze klanten. Een grote verbouwing van al onze systemen. Maar ondanks al het testen, is dat helaas niet gegaan zoals het had moeten gaan. Dat is natuurlijk erg vervelend. Vooral omdat het juist de bedoeling was om het voor de klant nog beter te maken. Onze klanten hebben hier last van. En daar balen we flink van.

Het Ben-team heeft extra medewerkers aangenomen om de laatste problemen op te lossen. Ook investeren we fors in systeemverbeteringen zodat er minder problemen kunnen ontstaan en onze klanten sneller geholpen worden. Dit moet ervoor zorgen dat de huidige problemen aan het einde van de zomer sterk zijn verbeterd en we weer goed bereikbaar zijn voor al je vragen.

Ook problemen?

Heb jij ook problemen met Ben? Neem contact op met de provider via de telefoon (35 ct. per gesprek), stel je vraag via het contactformulier onder vermelding van je 06-nummer of plaats je klacht op Klachtenkompas van de Consumentenbond. Heb je dit allemaal al gedaan en heeft dit nog niet tot het gewenste resultaat geleid? Dan kan de redactie van Bellen.com nog een poging wagen om je probleem met prioriteit te laten behandelen. Laat het ons weten door je ervaring met een geldig e-mailadres te plaatsen op de pagina reviews over Ben. Geef daarbij kort maar krachtig aan welk probleem je ervaart en welke oplossing je verwacht. Misschien is Ben er dan gauw weer voor jou!

Geactualiseerd: maandag 8 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.