Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Profiteer van de Black Friday deals in telecomland

door Marit Veldkamp Leestijd: 3 minuten

Het is weer Black Friday en dat betekent scherpe deals van mobiele providers. Steeds meer aanbieders geven korting op bijvoorbeeld de aansluitkosten. Ben je op zoek naar een nieuw sim only abonnement, dan is dit het moment om te profiteren. Bekijk welke acties er zijn. 

Sim only acties

 Provider  Actie  Looptijd 
 ben.gif Geen aansluitkosten t.w.v. 20 euro op alle abonnementen  t/m 8 dec
 tele2.gif

20 GB internet met 4 euro korting per maand (uitgezonderd maandcontracten)

 t/m 2 dec
hollandsnieuwe.gif Geen aansluitkosten t.w.v. 20 euro

t/m 2 dec

t-mobile.gif

Geen aansluitkosten t.w.v. 25 euro. Daarnaast krijg je 2,50 euro extra korting per maand

op de internetbundels 5GB en 10GB

t/m 2 dec
kpn.gif

1,50 euro extra korting per maand op de 20 GB internetbundels in combinatie met 150 min/sms

of onbeperkt min/sms.

t/m 2 dec
vodafone.gif

Geen aansluitkosten t.w.v. 25 euro op alle abonnementen. 3 euro extra korting per maand op Red en

Red Together en 2 euro extra korting per maand op Red Essential.

t/m 2 dec
lycamobile.gif Bij aanschaf Holland bundel S 3 GB extra internet t/m 2 dec

Elk jaar doen er meer aanbieders mee aan Black Friday, maar er zijn ook een paar providers die geen speciale promotie hebben. Voorbeelden zijn Simpel, Youfone en Lebara. Maar zij hebben over het algemeen altijd al scherpe acties. 

Pas op voor 'nep' acties

Let ook goed op of de acties écht scherper zijn. Zo prijst KPN het Unlimited abonnement aan als Black Friday deal voor 30 euro per maand, terwijl deze actie hiervoor ook al gevoerd werd. Verder rekent Tele2 nu juist wél aansluitkosten, terwijl dit hiervoor niet het geval was. 

Goedkoopste sim only abonnementen

Fijn die acties voor jou als consument, maar wat betekent dit voor de vergelijking? Op basis van het gemiddelde verbruiksprofiel van een bezoeker zijn de goedkoopste 1-jarige en 2-jarige abonnementen bij de providers te vinden die geen speciale Black Friday actie hebben. Dat zijn Simpel en Youfone. Bij het goedkoopste maandabonnement kun je profiteren van geen aansluitkosten bij Ben. Ben je een grootverbruiker? Dan ben je goedkoop uit bij Tele2 waar je voor 17 euro per maand onbeperkt kunt bellen en sms'en en 20 GB data krijgt (bij een 2-jarig abonnement). 

Daarnaast zijn er ook prijsacties in combinatie met toestellen. Gebruik hiervoor onze Toestel + abonnementenvergelijker om de promoties te bekijken. 
Profiteren kan in de meeste gevallen nog tot en met aanstaande maandag 2 december. Dus wil je overstappen, wacht dan niet te lang!

Geactualiseerd: vrijdag 29 november 2019

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie