Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Prijzenslag internet op mobiel

door Jeanet Woldring

Mobiel internet is hot. Een op de vijf Nederlanders maakt er momenteel wel eens gebruik van. Op bijna elke mobiele telefoon kun je tegenwoordig internetten. Operators halen ook steeds meer omzet uit dataverbruik. Zo genereert T-Mobile al bijna 30 procent uit 'non voice'. Geen wonder dat KPN, Vodafone, T-Mobile en ook Tele2 de abonnementen voor mobiel internet flink promoten. Bellen.com zet de acties op een rij. Sla uw slag in deze ware prijzenslag!

'Je leven lang korting'
Sinds 1 juli adverteert KPN bij mobiele abonnementen met 'je leven lang korting op internet op je mobiel', waardoor de prijs van Surf&Mail Totaal daalt van 10 naar 2,50 euro per maand. Surf&Mail Extra snel kost nog maar 3,75 in plaats van 15 euro. Ook bij Hi kost internet op je mobiel 2,50 per maand, zolang je abonnement loopt. En Xtrasnel Internet op je mobiel van 14,95 voor 3,75 euro. 

Hi Prepaybellers die zich aanmelden voor Eindeloos Online, betalen eveneens slechts 2,50 in plaats van 9,95 euro.Onlangs heeft KPN de campagne uitgebreid naar de iPad abonnementen: 'nu je leven lang tot 50% korting'. Ook Telfort geeft sinds 1 september 50% korting op Surf&Mail.

Gratis internet op je mobiel
Vodafone voert een actie met 2 jaar gratis mobiel internet bij de 2-jarige Bel+Sms+Web abonnementen. Opgemerkt moet worden dat internet vanaf het begin al bij de prijs van deze, in februari gelanceerde abonnementsvorm inbegrepen is. 

Wie niet vast wil zitten aan een mobiel abonnement, ontvangt gratis Prepaid Zorgeloos Internet Blox bij een opwaardering vanaf 20 euro.

T-Mobile biedt de internetbundel Web 'n' Walk Standaard van 9,95 euro nu 2 jaar gratis aan. Dit geldt bij elk 2 jarig Relax abonnement. 

Tele2 geeft nieuwe klanten het eerste jaar gratis mobiel internet bij een 2-jarig belabonnement. Bij deze provider kost een basis databundel 10 euro en een 'plus' bundel 15 euro per maand. 

De actieprijzen bij KPN, Vodafone en T-Mobile gelden gedurende de volledige looptijd van een tweejarig abonnement. Bij KPN loopt de korting door tot men besluit om het abonnement te beëindigen of te vernieuwen.

Gebruik de Belwijzer Mobiel voor de voordeligste abonnementen

Update 8-9-'10: Telfort en Tele2 toegevoegd 

Gepubliceerd: dinsdag 17 augustus 2010
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie