Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Prijsverlaging en wijzigingen T-Mobile Relax

Leestijd: 2 minuten

T-Mobile heeft haar Relax-tariefplan op enkele punten gewijzigd. De abonnementstarieven zijn met één of enkele euro's per maand verlaagd. Procentueel is de prijsverlaging bij het Relax 100-abonnement verreweg het grootst. Hiervoor betaalt u nu € 14,50 per maand, voorheen was dit drie euro meer. Wie al een toestel heeft, kan kiezen voor de sim-only variant die € 7,25 per maand kost. Ook de SMS Voordeelbundels zijn in prijs verlaagd. Fanatieke letterzetters kunnen voortaan al sms'en vanaf 6 cent per bericht.

Extra korting in T-Mobile Webshop
T-Mobile geeft in haar eigen webshop een extra korting op de al verlaagde maandbedragen. Deze korting loopt bij het duurste abonnement op tot € 14,50 per maand. Voor deze abonnementen in combinatie met een toestel kunt u eerst een kijkje nemen in ons gratis toesteloverzicht.

Eerste minuut volledig
Tegenover de prijsverlagingen staan ook enkele ongunstige veranderingen. T-Mobile rekent nu, in navolging van de markttrend, per seconde af met een minimum van een minuut. Voorheen bestond dit minimum niet. In de oude situatie ging er slechts één minuut van uw bundel af, als u drie gesprekken van 20 seconden voerde. Nu zijn dat dus direct al drie minuten. De minuutkosten voor bellen buiten de bundel en het SMS-tarief stijgen van 22 naar 25 cent.

Nieuwe bundel
Verder heeft T-Mobile het Relax 250 abonnement ingevoerd. Dit abonnement heeft, de naam verraadt het al, een maandelijkse bundel van 250 minuten. Het vult hiermee de kloof tussen Relax 200 en Relax 300. De aanbieder heeft het Relax 50 abonnement uit het assortiment gehaald.

Relax of Flex?
Relax-abonnementen zijn vooral bestemd voor mensen die netjes binnen hun maandelijkse belbundel blijven. Wie een wat grilliger belgedrag heeft, is beter uit met een Flex-abonnement. Dit omdat bij Relax het minuuttarief buiten de bundel enorm stijgt, terwijl het bij Flex juist daalt.
 

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie