Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Prijsvechter Telefoonkopen.nl opent 15 juni

3 reacties

Telefoonkopen.nl zal de eerste winkel openen op 15 juni. Dat liet Paul Vreeburg, algemeen directeur van BelCompany, het bedrijf achter de nieuwe discounter, vorige week weten. In welke plaats de eerste winkel open gaat, wilde hij niet kwijt. Wel vertelde hij dat op 3 juli de officiële landelijke opening is.

Met 29 discountwinkels door heel Nederland gaat Telefoonkopen.nl de Nederlandse markt op met aanbiedingen voor mobiele telefonie, internetaansluitingen en TV-abonnementen. De winkels ondersteunen de webwinkel van Telefoonkopen.nl, die sinds enige tijd actief is. Volgens de moedermaatschappij de eerste partij waar de winkelketen de webwinkel volgt. "Dat is uniek in Nederland. Zoiets is er nog niet: de winkelketen is altijd leidend en de webshop ondersteunend", aldus Belcompany. Bij Telefoonkopen.nl wordt online kopen dus als standaard gezien, de winkels zijn er voor 'service'.

Telefoonkopen.nl heeft de winkellocaties overgenomen van T-Mobile en bouwt deze voormalige ORANGE winkels voor 1 juli 2008 om tot de nieuwe discountketen. Met een nieuw team van 180 medewerkers gaat de winkelketen zich nadrukkelijk profileren met uiterst scherpe aanbiedingen van mobiele telefoons, internetaansluitingen en TV-abonnementen. 

De centrale van Telefoonkopen.nl in Veenendaal heeft een (gewoon vast) telefoonnummer dat direct bereikbaar is, ook om online orders te annuleren. Op de webshop geldt ook de teruggeefgarantie van zeven dagen.

Zie ook: Belwijzer

 

Reacties (3)

Geplaatst door: elia ()

ik heb een telefoon te kook een lg cookie voor maar 80B)

Geplaatst door: Gerard Kuipers ()

Hoi Mia,

Ik denk dat je dan even bij mij in de winkel terug moet komen. Ik denk dat ik je wel kan helpen.

Groetjes Gerard
Telefoonkopen.nl

Geplaatst door: Mia Horstman ()

:DEind juni hebben wij bij Telefoonkopen.nl in Leeuwarden een Samsung Ladyphone Allure L310 gekocht. Wij werden fantastisch geholpen door de verkoper.
Op Internet heb ik geprobeerd de gratis exclusieve cluth designed te bestellen. Dat lukt mij op geen enkele manier.
Vind ik niet leuk.
Kunt u mij helpen ?
vr. gr.
Mia

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie