Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Prijssnelheidstest Internetten.nl

door Jeanet Woldring

De prijssnelheidstest op Internetten.nl van maart en begin april ziet er qua resultaten anders uit dan een maand daarvoor. Voornamelijk vanwege het feit dat lijn- en kabelkosten nu meegeteld worden in de jaarprijs.

iPing snelheidstest
Op Internetten.nl staan de werkelijke snelheden van alle internetpakketten, zoals gemeten door iPing. De gegevens van de iPing snelheidstest zijn afkomstig van gebruikers van het programma Nuria. Dit programma meet continu bij duizenden internetters hoe snel hun verbinding is. Op die manier beschikt iPing over betrouwbare gegevens over de daadwerkelijke snelheid van elk internetabonnement.

Score
De score is een prijs/snelheid combinatie van de werkelijke snelheid met de prijsinformatie afkomstig van Internetten.nl. Een hogere score geeft aan dat een abonnement een goede snelheid biedt in vergelijking met andere internetabonnementen uit dezelfde prijscategorie. De prijs/kwaliteitsscore is een combinatie van de werkelijke gemeten snelheid door iPing en de prijsinformatie afkomstig van Internettten.nl. Naast de metingen, die dagelijks plaatsvinden, zijn er ook voortdurend tariefswijzigingen. Om deze reden wordt de prijs/snelheidsrating maandelijks geüpdatet.

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2010
Geactualiseerd: woensdag 3 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie