Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Prepaidstrijd zet zich in alle hevigheid voort

De mobiele prepaidstrijd van de afgelopen maanden zet zich in alle hevigheid voort.

Begin november, een week na de introductie verlaagde easyMobile al haar prijzen. Sms'en werd 2 cent goedkoper (6 cent per bericht) en het beltarief daalde van 16 cent naar 15 cent.  

Per vandaag verlaagt Simyo de minuutprijs voor de derde keer binnen één kwartaal: van 18 cent in september naar 16 cent in oktober naar 15 cent in november.

De jonge online dienstverleners Simyo, easyMobile, Lowcall en Tele2 Champion duiken voortdurend onder elkaars toch al superlage tarieven. De prijsvechters willen daarmee ongetwijfeld nog meer  consumenten overhalen om zich aan te melden. EasyMobile geeft zelf te kennen dat ze met de prijsverlaging 'niet persé de aller goedkoopste mobiele telefoonaanbieder van Nederland is.' Desondanks, met het oog op de lage prijzen, beweert de nieuwe aanbieder wel een uitstekende klantenservice te bieden met het aantrekkelijkste aanbod. 

Om de prijsverlaging van de laatste maanden in beeld te brengen, heeft Bellen.com de oude en nieuwe bel- en sms-tarieven in eurocenten op een rijtje gezet:

 Online Aanbieder  Beltarief
 sept.
 
 okt.
 
 nov.
 SMS tarief
 sept.
 
 okt.
 
 nov.
 Simyo  18  16    15    9  8  8
 easyMobile  16  15  8  6
 Lowcall  14  14  7  7
 Tele2 Champion     14  14  7  7

Gepubliceerd: maandag 21 november 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie