Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Prepaid opwaarderen via widgets

Vodafone is de eerste operator in Nederland die de mogelijkheden van prepaid opwaarderen heeft uitgebreid met een opwaardeer 'widget'. Als klanten deze directe link toevoegen aan hun persoonlijke iGoogle site, kunnen ze hun prepaid tegoed direct opwaarderen via internetbankieren.

Widgets zijn kleine applicaties op het internet of PC die eenvoudige en veelvoorkomende taken uitvoeren en snel toegang geven tot veelgevraagde online informatie. Wanneer klanten de widget voor Vodafone Tegoed Opwaarderen op hun iGoogle pagina plaatsen, hoeven ze niet eerst via de homepage van de site door te klikken naar de betreffende pagina. Ze komen middels de widget direct in het opwaardeer menu en dat is makkelijk en efficiënt.

De introductie van deze widget is de eerste stap om klanten zelf te laten kiezen welke online informatie of diensten van Vodafone ze in hun zelf samengestelde site willen gebruiken, stelt het bedrijf. In de nabije toekomst zullen ook voor andere Vodafone diensten widgets beschikbaar komen.

Zie ook: BELWIJZER prepaid (klik op de naam van de aanbieder voor extra informatie over opwaardeermogelijkheden)

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie