Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Pokémon Go beschikbaar op de Apple Watch

door Jeanet Woldring

Applewatch-Pokemon.jpgPokémon Go komt beschikbaar op de Apple Watch. Dat is vanavond bekendgemaakt tijdens de Apple-keynote. De baas van ontwikkelaar Niantic verscheen op het podium om meer over het spel te onthullen. 

Pokémon Go op de Apple Watch

Met de app kun je zien welke Pokémon er allemaal dichtbij zijn terwijl je loopt, zodat je niet meer constant je iPhone open hoeft te hebben. Naast Pokémon, kun je met de Apple Watch-app ook Pokéstops bezoeken. Daarnaast kun je eenvoudig zien hoe het ervoor staat met het niveau van je trainer. Ook eieren komen uit via de Apple Watch-app van Pokémon Go. Je workout in de Pokémon Go app telt ook mee voor je activiteitenringen van de Apple Watch.

Beschikbaar

De game komt voor het einde van het jaar beschikbaar. Pokémon Go is al meer dan 500 miljoen keer gedownload en spelers hebben meer dan 4,6 miljard kilometers gelopen tijdens het spelen.

Zie ook: Pokémon vangen aantrekkelijker door augmented reality?

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie