Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Pokémon Go beschikbaar op de Apple Watch

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Applewatch-Pokemon.jpgPokémon Go komt beschikbaar op de Apple Watch. Dat is vanavond bekendgemaakt tijdens de Apple-keynote. De baas van ontwikkelaar Niantic verscheen op het podium om meer over het spel te onthullen. 

Pokémon Go op de Apple Watch

Met de app kun je zien welke Pokémon er allemaal dichtbij zijn terwijl je loopt, zodat je niet meer constant je iPhone open hoeft te hebben. Naast Pokémon, kun je met de Apple Watch-app ook Pokéstops bezoeken. Daarnaast kun je eenvoudig zien hoe het ervoor staat met het niveau van je trainer. Ook eieren komen uit via de Apple Watch-app van Pokémon Go. Je workout in de Pokémon Go app telt ook mee voor je activiteitenringen van de Apple Watch.

Beschikbaar

De game komt voor het einde van het jaar beschikbaar. Pokémon Go is al meer dan 500 miljoen keer gedownload en spelers hebben meer dan 4,6 miljard kilometers gelopen tijdens het spelen.

Zie ook: Pokémon vangen aantrekkelijker door augmented reality?

Geactualiseerd: woensdag 7 september 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie