Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Per 7 december vergroot T-Mobile databundels buitenland

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vanaf 7 december gaat T-Mobile haar databundels voor het buitenland flink vergroten. De grotere databundels gaan niet in prijs omhoog.

De provider meldt dat het dataverbruik in het buitenland in een jaar tijd met 34 procent is gegroeid, reden om extra data aan te bieden. In april werden de binnenlandse databundels al fors verhoogd. 

Sinds januari 2015 biedt T-Mobile een deel van de EU-roaming aan als onderdeel van de Nederlandse bundel. De abonnementen met onbeperkt bellen en sms kunnen in de EU gebruikt worden voor 120 minuten bellen en onbeperkt sms. Er zit geen extra data in het buitenland bij. Dat blijft gaan tegen het Eurotarief of via een van de extra bundels.

Drie soorten buitenlandbundels

T-Mobile biedt drie soorten bundels voor het buitenland: Travel & Surf voor klanten die af en toe naar het buitenland gaan, Altijd EU Internet voor klanten die regelmatig in de EU reizen en Altijd Wereld Internet voor reizigers die regelmatig binnen en buiten Europa reizen. Van al deze producten krijgen klanten meer MB’s. Altijd Wereld Internet is nu ook voor particuliere klanten beschikbaar. 

De Travel & Surf S-pas biedt vanaf 7 december 100 MB in plaats van 60 MB voor 5 euro. Deze is drie dagen geldig in de EU en enkele buurlanden (Zone 1). Dezelfde 100 MB's kosten in de rest van Europa 10 euro. In de rest van de wereld krijg je 25 MB voor twee tientjes.

De Medium pas van 15 euro biedt 500 MB voor 7 dagen, in plaats van 250 MB. Een Large pas met 1 GB voor 25 euro is 14 dagen geldig.

Aan regelmatige reizigers biedt T-Mobile een Altijd EU bundel van 1 GB voor 15 euro per maand. Zodra die verbruikt is, valt de snelheid van de verbinding terug.

4G-roaming in vijftien landen

Klanten van T-Mobile kunnen in steeds meer landen gebruik maken van 4G. Op dit moment is 4G-roaming mogelijk in 15 landen: Duitsland, België, Polen, Hongarije, Kroatië, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Groot Brittannië, Oostenrijk, Tsjechië, Finland, Rusland, Denemarken en de Verenigde Staten. Vrijwel iedere maand komen er nieuwe landen.

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.