Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile stopt met i-abonnementen

door Marit Veldkamp Leestijd: 1 minuut

t-mobile.gifVolgend jaar stopt T-Mobile met de oudere i-abonnementen. Deze werden in 2008 geïntroduceerd toen T-Mobile nog de enige provider was waar je de iPhone kon kopen. Voornaamste kenmerk was dat je onbeperkt kon internetten. Eind 2017 wordt dit i-abonnement niet meer ondersteund.

Huidige klanten met dit type abonnement (iPlan08) krijgen een e-mail van T-Mobile waarin ze worden geinformeerd dat ze in 2017 overgezet worden. Tegelijkertijd krijgen ze een aanbieding voor de nieuwe abonnementen 'Stel Samen & Stel Bij'. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze 'aanbieding' duurder zijn dan het oude i-abonnement.

Nieuwsgierig? Check de huidige sim-only abonnementen van T-Mobile

Geactualiseerd: donderdag 1 december 2016

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie