Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ortel Mobile verwacht stijging belverkeer

door Jeanet Woldring

Ortel Mobile verwacht tijdens de Ramadan een stijging in het belverkeer. De Islamitische vastenmaand zorgt voor saamhorigheid waardoor er vooral 's avonds meer gebeld en ge-sms't wordt.

Volgens Telecompaper  heeft Ortel Mobile in het verleden een toename van meer dan 40 procent van het belverkeer gezien. Drie dagen na het Suikerfeest wordt er ook nog steeds veel gebeld en ge-sms't. Daarna normaliseert het aantal gesprekken weer. Opvallend is ook dat tijdens het Suikerfeest 50% meer sms'jes worden ontvangen en verstuurd dan normaal.

Ortel Mobile levert sinds 2005 mobiele telecommunicatiediensten, in het bijzonder aan multiculturele communities, expats en buitenlanders die tijdelijk in Nederland verblijven. Ortel Mobile is uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van prepaid telefonie in Nederland en heeft haar diensten uitgebreid naar België en Duitsland. Begin 2008 heeft KPN een meerderheidsbelang genomen in de onderneming.

Zie ook: Belwijzer Mobiel

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie