Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ortel neemt IDT prepaidklanten over

door Jeanet Woldring 1 reactie

IDT Europe staakt de activiteiten als MVNO om zich te richten op de kernactiviteiten, namelijk prepaid telefoonkaarten en daaraan gerelateerde diensten.

Ortel Mobile, vooral populair onder allochtone bellers en waarin KPN dit voorjaar een meerderheidsbelang heeft verworven, biedt klanten van IDT Mobile of Dragon Mobile aan om over te stappen.  

In de winkels van the Phone House kunnen de simkaarten van de twee merken worden omgeruild voor een Sim van Ortel met 7,50 euro beltegoed. Dit aanbod geldt tot 1 januari 2009. Ortel nam eerder ook de klanten van Ilyacom in België over. Verdere groei langs deze weg wordt niet uitgesloten. 

Zie ook: Tariefvergelijking Prepaid en Goedkoop mobiel bellen naar het buitenland

Bron: Telecompaper

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: lodewijk ()

nou ik heb 2 telefoons met IDT prepaid er in
ik ben er mee naar PHONE HOUSE omdat ik een sms-je kreeg van IDT
dat ik voor 24-11-08 als ik mijn nummer wil bewaren.
nou bij het PHONE HOUSE wisten ze van niks

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie