Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ortel Mobile: voor halfgeld naar buitenland bellen

Ortel Mobile laat klanten sinds 1 maart na zes uur ’s avonds voor de helft van de normale tarieven naar het buitenland bellen. Met deze actie wil de aanbieder van prepaid mobiele telefonie z’n klanten bedanken voor een jaar met een recordomzet en een dito klantenaanwas.

De actie loopt tot 1 juni en geldt voor alle internationale gesprekken, naar zowel vaste als mobiele nummers. Bellen naar bijvoorbeeld Italië is in de avonduren mogelijk voor 6 cent en naar Algerije voor 15 cent per minuut. Vergelijk: Prepaidbellers bij T-Mobile, Vodafone of Telfort betalen het tienvoudige voor één minuutje bellen naar Algerije. 
 
“2007 was voor Ortel Mobile een buitengewoon succesvol jaar”, licht de directeur het waarom van de actie toe. Het bedrijf dat zich in het bijzonder richt op Nederlanders van allochtone afkomst en buitenlanders, heeft een omzet van 85 miljoen euro behaald en naar verwachting zal deze dit jaar minimaal verdubbelen. De aanbieder is van mening dat haar meer dan 1 miljoen  klanten daar iets van mogen merken.

Vergelijk hier de tarieven voor mobiel bellen naar het buitenland vanuit Nederland

Klik hier voor meer informatie en online bestellen Ortel Mobile

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie