Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ortel Mobile haalt miljoenste klant binnen

Ortel Mobile heeft z’n miljoenste klant binnengehaald. De aanbieder van prepaid mobiele telefonie binnen de allochtone markt in Nederland, Duitsland en België behaalde dat aantal in nog geen tweeënhalf jaar tijd. Ortel Mobile is daarmee naar eigen zeggen een van Europa’s meest succesvolle Mobile Virtual Network Operators (MVNO) in dit marktsegment.

Niet alleen de aanbieder zelf, ook Stan Miller, de baas van KPN Mobile International, is onder de indruk van Ortel's succes in dit segment. Hij zegt in het persbericht: "Ortel Mobile was één van de eerste etnische MVNO’s. Zij hebben fantastisch werk verricht in een zeer kort tijdsbestek."

De mijlpaal is de kroon op een bijzonder succesvol 2007. De omzet over dit jaar bedroeg € 85 miljoen; ruimschoots een verdubbeling van een jaar eerder. Daarnaast groeide het aantal werknemers in Nederland, Duitsland en België tot 65. Dit jaar wil Ortel uitbreiden naar drie nieuwe Europese landen. Daarnaast wil men de diensten in Nederland, Duitsland en België uitbreiden. 

Doel is om binnen afzienbare tijd uit te groeien tot Europa’s grootste in z’n soort. Ortel Mobile doet dat door in Nederland, Duitsland en België bijvoorbeeld prepaid SIM-kaarten aan te bieden aan inwoners van allochtone afkomst en buitenlanders die er tijdelijk verblijven. Met deze prepaidkaarten -of herlaadkaarten zoals de Belgen zeggen- belt de doelgroep tegen zeer lage tarieven naar het buitenland, veelal het land van herkomst. Als MVNO gebruikt Ortel Mobile het netwerk van KPN in Nederland, E-Plus in Duitsland en BASE in België.

Lees ook: 17-12-2007 Ortel Mobile neemt Ilaycom in België over

Zie ook: Tariefvergelijking prepaid Nederland Tariefvergelijking prepaid België

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie