Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Orange SPV E650: bellen, chatten en e-mailen

Orange heeft zijn eerste Windows Mobile 6.0 smartphone in Nederland geïntroduceerd. Met de SPV (VOX) E650 kunt u bellen, chatten en e-mailen. Via de Toestelwijzer op Bellen.com is de smartphone gratis te bestellen.

De SPV E650 is meer dan alleen een compacte stijlvolle smartphone. Met een volledig QWERTY-toetsenbord is multifunctioneel zaken doen met dit toestel overal mogelijk, aldus Orange. Overigens beveelt de aanbieder het nieuwe toestel ook aan voor privé-gebruik.


Specificaties SPV E650
De smartphone maakt werken met e-mail, internet en telefonie eenvoudig. E-mails zijn overal te verzenden en het toestel kan ook PDF-bestanden openen. Het typen van documenten en sms’en is snel geregeld met het uitschuifbare toetsenbord. De Orange SPV E650 is voorzien van een volwaardig Office Mobile-pakket. Powerpoint, Word en Excel worden standaard op deze mobiele telefoon geleverd.

Het toestel met een WiFi- en Bluetooth-verbinding beschikt over een 2 megapixel camera en een groot 2,4 inch kleurendisplay. Met Windows Media Player is het mogelijk filmpjes en muziek af te spelen.

De synchronisatie tussen de SPV E650 en een pc is groot volgens Orange. Taken, bestanden en contactadressen zijn met een simpele handeling via USB uit te wisselen. Muziek is overzichtelijk bij de hand te houden met indelingen op speellijsten, artiest, genre en albumtitel. Orange levert de SPV E650 standaard met een 512MB MicroSD kaart.

Gratis Orange SPV E650 met het goedkoopste abonnement
Het nieuwe toestel is gratis verkrijgbaar via de Orange webshop, gecombineerd met een tweejarig Orange € 20 abonnement. Wie niet langer dan een jaar aan een abonnement vast wil zitten en het toestel toch voor noppes wil, is het voordeligst uit met het eenjarig abonnement Orange € 50. Wie vijftig euro per maand teveel vindt, kan kiezen voor een tussenvorm: een anderhalf jarig abonnement. Voor dertig euro per maand krijgt u de SPV E650 dan ook gratis!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie