Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Orange nu ook op zakelijke markt

Telecomprovider Orange - precies een jaar op de Nederlandse consumentenmarkt - is sinds vorige week ook op de zakelijke markt gestart.  

De provider biedt twee zakelijke producten aan: Orange Business en Orange Corporate. Orange Business bedient de kleinzakelijke markt, van start-up tot en met het midden- en kleinbedrijf (MKB). Orange Corporate is er voor grote bedrijven met een duidelijke behoefte aan maatwerk. Net als bij de consumentenmarkt betalen ook zakelijke gebruikers geen abonnementskosten. Orange hanteert op de zakelijke markt eveneens het 'wat van jou is, blijft van jou'- principe.

Orange is internationaal gezien - met zo'n 3 miljoen zakelijke klanten - al jarenlang één van de grote mobiele aanbieders op de zakelijke markt. "Uiteraard beginnen we ook in Nederland niet geheel onervaren", aldus de CCO van Nederland Rik van den Boog. "Orange is bijvoorbeeld voorkeursleverancier van de Nederlandse overheid met 20.000 aansluitingen."

Orange Nederland is met ruim 1,3 miljoen klanten één van de kleine aanbieders van mobiele telecommunicatie in Nederland met een marktaandeel van ruim 10 procent. In 2003 werd een omzet van 464 miljoen euro behaald. Orange, actief in 19 landen, heeft wereldwijd meer dan 49 miljoen klanten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie