Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Orange met nieuw abo voor muziekliefhebbers

Orange introduceert een nieuw mobiel abonnement: Orange Music €35. Met dit abonnement kunnen muziekliefhebbers MTV en TMF direct op hun mobiel bekijken. Hiermee heeft Orange een primeur.

Het Orange Music abonnement kost € 35 per maand waarmee TMF, MTV, Trace TV en andere tv-kanalen direct te bekijken zijn op een UMTS telefoon. Ook krijgt de klant 300 gratis sms’jes bij aanschaf en elke maand drie gratis tracks om te downloaden. Verbruikt hij de bundel van € 35 helemaal, dan ontvangt hij opnieuw 300 gratis sms’jes voor de volgende maand.

Bovendien heeft iedereen met Orange Music keuze uit 400.000 te downloaden tracks, die per download € 1,50 kosten, en is na een starttarief van € 0,06 het luisteren naar Orange Music Station gratis. Om gebruik te maken van deze muziekdienst belt de klant naar 1379 en luistert hij eindeloos naar zijn of haar favoriete muziek op de mobiele telefoon. Om optimaal van Orange Music te kunnen genieten, is een UMTS-telefoon nodig. De Orange Music € 35 klant maakt gebruik van het UMTS-netwerk van Orange.

De aanbieder kwam eerder al op de markt met Prepaid Music. Tegelijk met de introductie van het nieuwe abonnement, heeft Orange de website www.orangemusic.nl  vernieuwd, waardoor het downloaden, luisteren en bekijken van de nieuwste muziek eenvoudiger is geworden. Behalve overzichtelijker en toegankelijker is de content rijker, want de site bevat shownieuwtjes, prijsvragen waarmee exclusieve tickets te winnen zijn, muziekprimeurs, ringtones, wallpapers, exclusieve optredens en interviews op video, chats en meet & greets met artiesten. Een beetje muziekfreak kan niet zonder Orange Music, zo prijst de aanbieder het nieuwe abonnement aan.

Hieronder staan de specificaties van het abonnement nog even op een rijtje. U kunt deze overigens ook terugvinden in onze Tariefvergelijking en de Belwijzer.

Orange Music €35 per maand. De belkosten (binnen en buiten bundel), SMS en MMS-kosten zijn gelijk aan een Orange €30 abonnement. Daarnaast krijgt u:
300 gratis SMS
300 gratis sms bij het begin van het abonnement. Deze gratis sms berichten zijn niet mee te nemen naar de volgende maand. Wanneer de klant minimaal zijn €35 bundel verbruikt krijgt deze 300 gratis sms'jes voor de volgende rekeningperiode.
Gratis TV
onbeperkt én live Muziek TV zenders MTV, TMF en Trace TV, naast de basis TV zenders Nederland 1,2,3, SBS 6, RTL4, Tien en BBC World.
Music Downloads
3 gratis full track muziek downloads per maand, daarna betaalt de klant €1.50 per track. Er is keuze uit 400.000 tracks van de grootste en beste platenmaatschappijen.
Orange Music Station
Toegang tot Orange Music Station, voor een starttarief van €0.06 twee uur lang luisteren naar de nieuwste hits.
Orangemusic.nl
Speciale previews, concerten, interviews en prijsvragen voor Orange music klanten op
www.orangemusic.nl
OrangeWorld / Internet
Onbeperkt OrangeWorld inbegrepen. Voor Internet Access betaalt u €3 per MB, als speciale aktie betaalt u tussen 12 juni en 31 december 2007 hiervoor maar €0.25 per MB.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie