Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Orange abonnees mms`en bijna gratis op Koninginnedag

Orange abonnees kunnen op Koninginnedag voor 34 cent zoveel mms'en als ze willen! Zij betalen op 30 april alleen het eerste mms’je, daarna is mms’en de hele dag gratis. Nederland kleedt zich massaal oranje op Koninginnedag, zegt mobiele operator Orange. Om de mooiste oranje momenten te delen, laat de aanbieder haar abonnees een dag spotgoedkoop mms'jes versturen. 

   

'Maak met je mobiel een foto van de gekste Oranje outfit, Oranje fan of ander geweldig beeld dat je wilt delen en mms deze naar al je vrienden en vriendinnen. Alle Orange abonnees betalen op 30 april alleen het eerste mms’je. Je kunt je foto naar elk mobiel nummer bij elke Nederlandse provider sturen', zo promoot de aanbieder het mms-verkeer.  

Orange verwacht wel dat het 'tekstplusbeeld' verkeer op Koninginnedag flink zal pieken met acht keer zoveel verstuurde mms’jes als normaal. De actie geldt op 30 april 2007 van 00.00 tot 23.59 uur.

Wat is mms en wat kost het bij Orange?
Mms werkt net als sms, u kunt alleen ook geluiden, plaatjes en foto's aan uw bericht toevoegen. Uw toestel moet wel geschikt zijn.* 

Zowel abonnees als prepaidklanten van Orange betalen 34 cent voor het versturen van een beeldberichtje. Zijn zij op Koninginnedag -of welke andere dag dan ook- in het buitenland, dan kost het aanzienlijk meer. Niet alleen het versturen, maar ook het ontvangen moet dan afgerekend worden. Het versturen van een mms'je in het buitenland kost een abonnee 22 cent plus 37 cent per 25 KB. Het ontvangen in 'den vreemde' kost 37 cent per 25 KB. Zie voor overige tarieven in het buitenland onze speciale website Vakantiebellen.com.

*Zie Toestelwijzer

Zie Tariefvergelijking Mobiel om te zien welke mms-tarieven de overige aanbieders hanteren

Meer informatie over foto's versturen vanaf een mobiele telefoon: Fotomobieltje.nl

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie