Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Ook Vodafone verkort verlengtermijn

door Jeanet Woldring

Ook Vodafone heeft de verlengtermijn voor mobiele abonnementen verkort. Abonnees kunnen nu vier maanden voor het aflopen van hun abonnement het contract verlengen in plaats van zes maanden. Eerder kondigde KPN aan de verlengtermijn in te korten.

Per direct
De ingang van de wijziging is per direct en geldt voor de meeste abonnementen. Uitzonderingen zijn dure en zakelijke abonnementen. Deze gebruikers kunnen nog steeds zes maanden voor het einde van hun abonnement verlengen. 

KPN heeft de verlengtermijn ook ingekort, van vier naar twee maanden. Bij die operator gaat de wijziging in per 1 november aanstaande. 

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2010
Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie