Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ook Pretium verlaagt tarieven van vast naar mobiel

In navolging van KPN verlaagt ook Pretium Telecom de tarieven voor bellen van vast naar mobiel.

Zoals aangekondigd wordt het bellen van een vaste telefoon naar een mobiele telefoon per 1 december 2004 gemiddeld 13,5% per minuut goedkoper voor KPN klanten. Yiggers volgde als tweede telecombedrijf het voorbeeld van tariefverlaging, genoodzaakt door het feit dat deze aanbieder vaste kortingspercentages biedt op de KPN-tarieven.

Vandaag berichtte ook Pretium dat de tarieven per 1 december omlaag gaan. De nieuwe tarieven zijn al op Bellen.com verwerkt. Wie de aanbieders onderling wil vergelijken, kan dat doen door op de naam van de aanbieder te klikken in de tariefvergelijking.

Klikt men bijvoorbeeld op Pretium Telecom CPS, dan kunnen daar de tarieven met één muisklik onderling vergeleken worden en ziet men de besparingen in procenten uitgedrukt. Zijn de percentages groen gekleurd, dan betekent het dat u goedkoper uit bent bij deze aanbieder. Zijn de getallen daarentegen rood gekleurd, dan bespaart u niets, maar bent u juist duurder uit.

Een paar voorbeelden. Vergelijkt u Pretium met:

  • Tele2 Preselect, dan bent u met Pretium in alle gevallen goedkoper uit (tot 11%), behalve bij het bellen naar Tele2 Mobiel klanten.
  • KPN BelBasis, dan bent u met Pretium in alle gevallen goedkoper uit (zelfs tot 12%), behalve in het weekend bij het bellen naar Tele2 Mobiel klanten.
  • Yiggers Telefonie, dan bent u qua starttarieven met Pretium altijd duurder uit. Alleen naar T-Mobile klanten bellen is in piek- en daluren goedkoper bij Pretium. 

De overige telefonie aanbieders hebben nog geen tariefwijzigingen aangekondigd voor het bellen van vast naar mobiel.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie