Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Ook KPN en Hi lanceren iPad bundels

Ook KPN en Hi lanceren speciale "iPad" bundels voor mobiele data. KPN biedt twee soorten abonnementen en Hi komt met een prepaid aanbod 'Vandaag Online Tablet'.

De nieuwe sim only data-abonnementen die eind deze week worden geïntroduceerd, zijn ideaal voor gebruik met een tablet als de iPad, laptop of netbook met ingebouwde modem. Bijkomend voordeel van zo'n ingebouwde sleuf is dat je geen losse dongel nodig hebt.

Microsim
De data-abonnementen zijn niet uniek voor de iPad ontwikkeld. Operators kunnen op verzoek de benodigde microsim leveren. 'Wie een microsim van KPN gebruikt, krijgt daar standaard een simkaart adapter bij zodat de microsim ook gebruikt kan worden als een gewone simkaart.'KPN Basis en Comfort
KPN biedt als instapmodel 'Basis' met 500 MB aan data per maand  voor 20 euro (tijdelijk 15 euro) met een maximale downloadsnelheid van 7,2 Mbps.  En als uitgebreider pakket  'Comfort' met 1 GB voor 40 euro (tijdelijk 20 euro) met een max. snelheid van 14,4 Mbps. De prijs voor meerverbruik is 18 eurocent per MB. De KPN microsim kaart is niet geschikt voor prepaid, wel is deze binnenkort als 'duo-SIM pakket' verkrijgbaar. Voor deze twee KPN abo's geldt als extra dat gebruik van de 999 KPN HotSpots door heel Nederland is inbegrepen, een een mooie aanvulling dus.

Hi Vandaag Online Tablet
Hi lanceert de prepaid formule 'Vandaag Online Tablet'. Dit is zo gemaakt dat je, los van een bescheiden basisbedrag per maand, alleen betaalt op die dagen dat je via mobiel breedband online zit. Handig wanneer je thuis, op teras of op kantoor zit waar ze WiFi hebben, dan kun je dat gebruiken om te surfen. Het kost 2,50 euro per maand met bijkomende kosten van 2,50 euro per dag dat er gesurft wordt, tot een maximum van 50 MB. Buiten de bundel kost 0,05 euro per GB. 

iPad databundels vergelijking
Hieronder een overzicht van alle providers die in Nederland databundels voor de iPad zullen gaan aanbieden.

iPad abonnementen Contractsduur Limiet  Prijs p/mnd  Snelheid
Vodafone  maand 500 MB  € 20  3,6 Mbps
Vodafone  maand 2 GB  € 30  7,2 Mbps
KPN  jaar 500 MB  € 20 € 15  7,2 Mbps
KPN  jaar 1 GB  € 40 € 20  14,4 Mbps
         
iPad prepaid Geldigheidsduur      
T-Mobile 30 dagen  200 MB  € 9,95  3,6 Mbps
T-Mobile 30 dagen  2 GB  € 29,95  3,6 Mbps
Hi  maand  50 MB*  € 2,50*  7,2 Mbps

* per dag plus € 2,50 per dag tot max. 50 MB
De iPad is vanaf 23 juli in ons land verkrijgbaar, precies één week voor de iPhone 4. Lees hier meer over mobiel internet op de iPad.
 

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2010
Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie