Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Online geeft gratis iPhone weg

door Jeanet Woldring

Internetprovider Online biedt gratis de iPhone 3GS 8GB aan bij de combinatie Uit + Thuis. Dit betekent het abonnement Snel Internet van Online samen met een T-Mobile iPhone i-150 abonnement. Hiermee biedt Online haar klanten razendsnel internet voor thuis en onderweg. 77% van de Nederlanders zit elke dag op internet. Dit blijkt uit onderzoek van Synovate dat in opdracht van Online is uitgevoerd onder 1000 respondenten.

8% van de respondenten geeft aan dat ze dagelijks het nieuws bekijkt op hun mobieltje en 17% doet dit minimaal één keer per week. Van de respondenten wil 50% altijd en overal gebruik kunnen maken van internet via hun telefoon of laptop. Favoriete plekken buitenshuis om te internetten zijn: de werkvloer (38%), het openbaar vervoer (11%) of in de auto (10%).

Maarten Stamrood, Commercial Director Online:“Wij zien dat er een grote behoefte is om niet alleen thuis, maar ook onderweg toegang tot het web te hebben. Met het nieuwe combipakket spelen wij hierop in. Voor een vast laag bedrag per maand kunnen onze klanten én thuis én onderweg onbeperkt gebruikmaken van razendsnel internet.”

Groei mobiel internet
Mobiel internet heeft afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Enerzijds komt dit omdat gebruikers niet meer per MB betalen, dus zij ontvangen geen onverwachte hoge rekeningen meer. Anderzijds zijn er steeds meer gebruiksvriendelijke smartphones met goede internetbrowsers en een groot aanbod van applicaties. Uit onderzoek van het VN-orgaan ITU blijkt dat wereldwijd nu al meer mensen gebruikmaken van mobiel internet dan van een vaste verbinding.

Uit + Thuis met gratis iPhone 3GS
Het aanbod Uit +Thuis bestaat uit Snel Internet (tot 20 Mb/s) van Online voor thuis, en voor onderweg het i-150 abonnement van T-Mobile met 150 belminuten, 150 sms’jes n onbeperkt mobiel internetten in Nederland. Met als extra, exclusief bij Online, een gratis iPhone 3GS 8GB (t.w.v. € 700)! Uit + Thuis is verkrijgbaar vanaf €44,95 per maand via www.online.nl/internet-uit-en-thuis.

Gepubliceerd: vrijdag 10 september 2010
Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie