Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Online betreurt vernietiging opening kabelmarkt

door Jeanet Woldring

Internetprovider Online betreurt de vernietiging van het omroepbesluit van Opta  ten zeerste. Bovendien kan zij zich niet vinden in de argumentatie van de rechter om het besluit te vernietigen. Dit laat Online in een persbericht weten.

Online had plannen ook dit jaar nog kabeltv aan te gaan bieden, maar deze uitspraak zet dit helaas op losse schroeven. Aangezien Online net als Tele2 met een scherp aanbod zou komen, is de consument hierdoor de grote verliezer.

Online ziet echter zeker voldoende aanknopingspunten voor een nieuw besluit. Zij gaat er dan ook vanuit dat OPTA op korte termijn met herstel van het besluit er voor zal zorgen dat de kabel wel opengaat.

Lees hier de uitspraak en het persbericht

zie ook: Tele2: voor 5 euro kabeltv bij een combipakket

Gepubliceerd: woensdag 18 augustus 2010
Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie