Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

O2 heet weer Telfort

door Jeanet Woldring

Zoals aangekondigd heet O2 m.i.v. vandaag, 15 augustus, weer Telfort. De naam O2 die door middel van een grote campagne in de markt werd gezet, is verdwenen.

Als gevolg van de afsplitsing van mmO2 plc heeft O2 in Nederland de naam Telfort gekozen. Uit een Nipo onderzoek bleek dat er nog een naamsbekendheid was van 95%.

In principe verandert er voor klanten niets, zegt Telfort. 'De onderneming blijft gewoon bestaan maar wel met een andere uitstraling en aantrekkelijke structurele aanbiedingen'.

De enigszins omstreden vlaggenactie van vandaag, waarbij 1000 Nederlanders 5 jaar lang gratis kunnen bellen met ieder jaar een nieuwe telefoon, noemt Planet Multimedia overigens mislukt. De nieuwe website van Telfort wordt daarentegen uitbundig geprezen vanwege de helderheid, snelheid en een goede navigatie. "De vormgeving past in de tendens om websites soberder en duidelijker te maken teneinde bezoekers sneller bij hun doel te laten komen."

Naast de bestaande abonnementen, die nu "Samenbellen van Telfort" heten (voorheen O2 basis en O2 500), biedt Telfort nu o.a. ook abonnementen met verschillende belbundels.

Behalve losse abonnementen, worden er nu ook weer gesubsidieerde toestellen + abonnementen aangeboden en abonnementen met cadeaus.

Op Bellen.com is de naam O2 inmiddels gewijzigd en zullen de nieuwe abonnementen z.s.m. worden toegevoegd.  

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie