Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

O2 heet weer Telfort

7 reacties

Zoals aangekondigd heet O2 m.i.v. vandaag, 15 augustus, weer Telfort. De naam O2 die door middel van een grote campagne in de markt werd gezet, is verdwenen.

Als gevolg van de afsplitsing van mmO2 plc heeft O2 in Nederland de naam Telfort gekozen. Uit een Nipo onderzoek bleek dat er nog een naamsbekendheid was van 95%.

In principe verandert er voor klanten niets, zegt Telfort. 'De onderneming blijft gewoon bestaan maar wel met een andere uitstraling en aantrekkelijke structurele aanbiedingen'.

De enigszins omstreden vlaggenactie van vandaag, waarbij 1000 Nederlanders 5 jaar lang gratis kunnen bellen met ieder jaar een nieuwe telefoon, noemt Planet Multimedia overigens mislukt. De nieuwe website van Telfort wordt daarentegen uitbundig geprezen vanwege de helderheid, snelheid en een goede navigatie. "De vormgeving past in de tendens om websites soberder en duidelijker te maken teneinde bezoekers sneller bij hun doel te laten komen."

Naast de bestaande abonnementen, die nu "Samenbellen van Telfort" heten (voorheen O2 basis en O2 500), biedt Telfort nu o.a. ook abonnementen met verschillende belbundels.

Behalve losse abonnementen, worden er nu ook weer gesubsidieerde toestellen + abonnementen aangeboden en abonnementen met cadeaus.

Op Bellen.com is de naam O2 inmiddels gewijzigd en zullen de nieuwe abonnementen z.s.m. worden toegevoegd.  

Reacties (7)

Geplaatst door: Linda ()

Mijn vertrouwen heeft O2/Telfort ook helemaal verloren. De administratie van Telfort was al een puinhoop, toen het O2 werd is het alleen maar slechter geworden. Ben al meer dan een jaar geen klant meer en krijg nog steeds zeer onterecht allerhande facturen. En als ik nou de enige zou zijn! In mijn omgeving kan ik zo al 5 mensen opnoemen die dezelfde klachten hebben en zelfs onterecht zomaar zijn afgesloten! Mij zullen ze in ieder geval nooit meer terugzien als klant!

Geplaatst door: pietje ()

Of wij daar zo gelukkig mee moeten zijn ,gezien de service in het verleden en de diefstal van ettelijke Euro`s van prepaid klanten .
En de botte behandeling van de helpdesks die zelfs de klanten beschuldigden van fraude over fraude gesproken.

Mij heeft het in iedergeval €128 gekost.

Geplaatst door: pietje ()

Of wij daar zo gelukkig mee moeten zijn ,gezien de service in het verleden en de diefstal van ettelijke Euro`s van prepaid klanten .
En de botte behandeling van de helpdesks die zelfs de klanten beschuldigden van fraude over fraude gesproken.

Mij heeft het in iedergeval €128 gekost.

Geplaatst door: Ansje ()

Ja erg hè Paultje? Typisch Nederlands dat hebberige hè? Heb jij niet toch? Maar desalniettemin, ik ben heel blij met o2 of nu dan Telfort.Jij dan? En die vlag bewaar ik wel weer voor Koninginnedag.
Hoi.

Geplaatst door: paul ()

Ansje, je wilt teveel! Echt een hollander die alles gratis wil hebben! En als je dat niet krijgt ga je zeuren. Tsk

Geplaatst door: Ans ()

Ik heb 3 dagen de vlag voor het raam gehad, maar ik heb niemand gehoord of gezien! Als het dan mislukt is, hadden ze dat handjevol mensen die wel de moeite hadden genomen, die gratis wel artikelen kunnen geven!

Ansje

Geplaatst door: gsmdwarf ()

Wanneer wordt de naam van O2 in het forum gewijzigd?
Dit geld uiteraard ook voor Dutchtone/Orange.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie