Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Nu ook onbeperkt mobiel internet voor T-Mobile prepaid klanten

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Prepaid_bundels_T-Mobile_2017.jpgPrepaid klanten van T-Mobile kunnen nu ook onbeperkt internetten. Met de bundel 'Unlimited data vandaag NL' kun je voor 2,95 euro één dag volledig onbeperkt mobiel internetten binnen Nederland. 

Prepaid internetbundels

Prepaid klanten van T-Mobile hebben al langer de mogelijkheid om een internetbundel te activeren van 300 MB (€ 4,95), 1250 MB (€ 9,95) of 2000 MB (€ 14,95). Deze bundels zijn een maand geldig. Daar heeft T-Mobile nu ook de 'Unlimited data vandaag NL' bundel aan toegevoegd voor 2,95 euro. 

Voorwaarden

Hierrbij geldt dat de bundel ingaat op het moment waarop deze wordt gekocht, maar eindigt om middernacht (23:59). Dat kan, afhankelijk van het tijdstip waarop je de bundel koopt, betekenen dat deze minder dan een hele dag (24 uur) geldt. In de EU kun je tot 650 MB internetten binnen deze bundel. Als de bundel verlopen is, stopt deze automatisch.

Tijdelijk beschikbaar

In de veelgestelde vragen van T-Mobile is te lezen dat de 'Unlimited data vandaag NL' bundel tijdelijk beschikbaar is. Tot wanneer de bundel beschikbaar blijft, is niet bekend. 

Geactualiseerd: donderdag 10 augustus 2017

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.