Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nu ook maandcontracten voor Surfen&Bellen van Het Net

6 reacties

Vanaf vandaag maandag 10 december biedt Het Net ook maandcontracten aan voor Instap- en Snel Surfen en Bellen.

Surfen&Bellen heeft op dit moment een 1-jaars- of 2-jaarscontract. Het Net wil voor nieuwe 'internet+bellen' klanten alleen nog maandcontracten aanbieden, in navolging van ADSL.

De korting die nu op het 2-jaars contract zit (de eerste 6 maanden € 10,- korting) wordt dan op Surfen&Bellen met maandcontract aangeboden. Dit geldt voor zowel Instap als Snel Surfen&Bellen. De prijzen voor abonnementen met een maandcontract zijn gelijk aan de prijzen voor abonnementen met een jaarcontract.

Alleen het gratis spamfilter maakt geen deel meer uit van abonnementen met maandcontract. De klant kan dit tegen betaling bijbestellen.

Bestaande klanten houden hun 1- of 2-jaarscontract en hun gratis spamfilter. Voor huidige klanten van Het Net geldt het volgende: zij dienen eerst hun lopende contractsperiode uit (van 1 of jaar, afhankelijk van het type abonnement), en daarna kunnen ze overstappen naar een maandcontract. Dit kunnen ze zelf regelen via ‘mijnhetnet’ op hetnet.nl.

Voor nieuwe klanten geldt:
Actie Instap Surfen&Bellen maandcontract 6 maanden van  € 29,95 voor € 19,95
Actie Snel Surfen&Bellen maandcontract 6 maanden van € 34,95 voor € 24,95

 

Reacties (6)

Geplaatst door: Berend ()

@Stavros: Er is nog wel iets meer: vergeet betaalkanalen als film1 en sport1 niet. Verder is er inderdaad nog relatief weinig te krijgen. Maar dat zal snel anders worden.
Betekent overigens niet dat er iets mis is met iptv, vooral sinds de prijs gehalveerd is. Je krijgt wat minder toekomstmogelijkheden en je hebt wat `gedoe` met extra kastjes, maar je betaalt ook wat minder.

Geplaatst door: Stavros ()

@Gabores: Je hebt deels gelijk. kpn biedt geen hd signaal, maar er zijn nog maar weinig hd uitzendingen. Wanneer je blueray of hddvd hebt, dan zul je alles uit je fullhd tv halen. Met t.v. zul je dat bijna nooit halen. De enige t.v. zenders die hd uitzenden zijn natuurzenders. Ik zou niet de hele avond willen slijten met natuuruitzendingen.

Geplaatst door: Gabores ()

@Stavros: iptv en digitenne. Tsja, wel lekker goedkoop. Maar wel veel compressie, haperingen en bijna achterhaald: HDTV is niet mogelijk. Maar KPN probeert je dit toch nog even aan te smeren voordat je vooral achter dat laatste komt.
Ik zit met mijn LCD breedbeeld FullHD-TV niet te wachten op gecomprimeerd beeld volgens de oude normen. Nog los van alle losse kastjes die je nodig hebt. Duurt jaren voordat je dat terugverdient.

Geplaatst door: Stavros ()

Ik bedoel interactieve tv van kpn, waarbij je dus adsl van kpn moet hebben. Het betreft t.v. via adsl.

Geplaatst door: josss ()

weet niet wat je bedoeld kerel interactive tv of digiantenne ma heb zelf digiantenne en heb internet van orange dus je hoeft heus niet speciaal internet van kpn te hebbe meschien wel bij interactieve televisie madat weet ik niet dus geld niet voor digiantenne ken iederen bestelle kerel maakt niks. weet je dat doeg

Geplaatst door: Stavros ()

Inmiddels is het ook mogelijk om tv van kpn (iptv) er bij te bestellen. Voorheen alleen mogelijk bij kpn en planet. Xs4all zal in 2008 volgen.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie