Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Nu ook Google Maps zonder internet te gebruiken

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Google Maps is al lange tijd een populair navigatiemiddel. Google hoopt een meer bezoekers te krijgen door de app nu ook offline beschikbaar te maken.

Kaarten downloaden
Google Maps functioneerde niet altijd zoals gewenst, wanneer bijvoorbeeld de wifi-verbinding niet sterk genoeg was. Door een update is dit voortaan verleden tijd. Google Maps maakt het nu mogelijk om kaarten te downloaden, waarna je zonder problemen door het gedownloade gebied kan navigeren.

Eerst Android, dan iOS
Voordat je naar je smartphone grijpt om kaarten te downloaden: Google is momenteel nog bezig om de functie voor Android te maken. Het kan dus zijn dat je nog even moet wachten op de update. Ook Apple-gebruikers moeten nog even wachten. Google heeft wel beloofd de update binnenkort ook voor iPhone-gebruikers beschikbaar te stellen.

Bron: Zdnet.be

Geactualiseerd: zondag 15 november 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.