Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

NOS teletekst via de iPhone 3G

door Jeanet Woldring 1 reactie

NOS Teletekst is sinds 1 september te raadplegen via de iPhone 3G. De NOS zegt de eerste nieuwsaanbieder in Nederland te zijn met een speciaal voor de iPhone ontwikkelde applicatie.

Al op 3 juni dit jaar lanceerde de NOS een Teletekst applicatie voor de gekraakte versie van de iPhone, die door liefhebbers uit Amerika werd geïmporteerd. De officiële versie is nu gratis verkrijgbaar via de App Store, in tegenstelling tot het programma iTeletext waarmee je Teletekst-pagina’s uit meerdere landen kunt aanvragen. 

Het uitbrengen van deze eerste Nederlandstalige nieuwsapplicatie via de App Store is niet helemaal vanzelf gegaan. Op de NOS-weblog was daar al eerder iets over te lezen.

Zie voor specificaties en abonnementen voor de iPhone de TOESTELWIJZER op Bellen.com.

Bron: iPhoneclub

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Bernhard H.L. van Willemschen ()

Is dit wel nieuwswaardig? Via de site teletekst.nos.nl is het al veel langer mogelijk om teletekst op je mobiel te bekijken. Zeker bij toestellen met Windows Mobile of Symbian S60 is dit erg eenvoudig. Dat de iPhone daar een aparte applicatie voor nodig heeft geeft eigenlijk al aan dat hun browser incapabel is.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie