Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

NOS: Tele2 gaat UPC en Ziggo beconcurreren

door Jeanet Woldring

Televisiekijkers kunnen vanaf dinsdag kiezen bij welke kabelmaatschappij ze een abonnement nemen. Dan krijgen kabelmaatschapijen UPC en Ziggo concurrentie van Tele2. Dit was te zien en te horen in het NOS journaal van zaterdag 24 juli. 

In het item 'Concurrentiestrijd kabel-tv geopend' kwamen ondermeer aan het woord  Cynthia Heijne van de Opta, Remco Meerstra van Tele2 en Ben Woldring van o.a vergelijkingssite Totaalwijzer.
 

Gepubliceerd: zaterdag 24 juli 2010
Geactualiseerd: maandag 11 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie