Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Nog 3 nieuwe Alcatel One Touch

In Barcelona zijn nog drie nieuwe Alcatel smartphones onthuld. Het betreft de One Touch Fire, de One Touch Snap en de One Touch Snap LTE. Deze drie nieuwe toestellen maken deel uit van de Alcatel One Touch serie. Volgens de fabrikant maken deze telefoons technologie toegankelijk en gemakkelijk voor alle gebruikers.

 Alcatel One Touch Snap 
Deze smartphone heeft een 1,2-GHz quadcore processor, 42 Mbps netwerksnelheid en een WiFi-display voor big screen beeldweergave. De Snap is het meest krachtige exemplaar van deze serie en geschikt voor gaming of zware applicaties die extra processing power en een groter scherm nodig hebben. Met een 8-megapixelcamera (en 2 megapixel aan de voorzijde) is hij volgens de makers 'perfect voor de beginnende smartphone gebruiker, die zo op een geweldige manier kan kennismaken met het plezier en de creatieve mogelijkheden die een smartphone te bieden heeft.' De smartphone is leverbaar in de kleuren Silver, Cloudy en White.

Alcatel One Touch Snap LTE
De power van de One Touch Snap LTE schuilt volgens de fabrikant in ultrasnelle internettoegang via 4G LTE en is daarmee Ideaal voor online gaming. Het display is 4,6 inch groot en is perfect om bijvoorbeeld de haarscherpe foto’s te bekijken die zijn gemaakt met de 8-megapixelcamera (2 megapixel aan de voorzijde). Dit toestel beschikt over een dualcore 1,4-GHz Snapdragon-chipset voor prima prestaties en is te verkrijgen in vier kleuren: Bluish Black, Cloudy, Metallic Red en White.

Alcatel One Touch Fire: eerste Mozilla Firefox OS-smartphone  
Als ’s werelds eerste smartphone met het Mozilla Firefox OS belooft de Fire enorm veel aandacht te zullen krijgen, zeker in vergelijking met z’n uiterst bescheiden afmetingen. De Fire is een easy-to-choose, easy-to-use smartphone, leverbaar in zeven heldere kleuren en door z’n compacte design passend in elke broekzak. Bij het ontwerpen van deze entry-level smartphone is er bewust voor gekozen om de beginnende gebruiker een simpele, slimme, eenvoudig te gebruiken smartphone-ervaring te bieden. 'Perfect voor wie wil overschakelen naar een smartphone; het grote 3,5-inch display staat borg voor een comfortabele overzicht, aldus de makers. De Fire beschikt over de populaire Firefox-webbrowser, een 3,2-megapixelcamera en een 1-GHz processor.

Gepubliceerd: dinsdag 26 februari 2013

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie