Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Nieuwe zenders KNIPPR

Leestijd: 2 minuten

knippr.jpgKNIPPR, de online-tv dienst van T-Mobile, blijft uitbreiden. Met de uitbreiding van een aantal zenders wordt KNIPPR een volwaardige concurrent van de traditionele lineaire tv-aanbieders.  

Voor iedereen beschikbaarknippr tvdienst.jpg

Sinds een paar weken is KNIPPR voor alle Nederlanders beschikbaar. KNIPPR is een online tv-dienst waarbij je zelf je tv-aanbod samenstelt. Je kunt kijken waar en wanneer je wilt en je betaalt alleen voor de zenders die jij wilt zien. KNIPPR is ook voor consumenten die geen klant zijn bij T-Mobile.

Welke zenders zijn toegevoegd?

Op 1 juli zijn Discovery Channel, Eurosport 1, TLC en National Geographic Channel aan het digitale basispakket van KNIPPR toegevoegd. De extra zenders die zijn toegevoegd zijn Eurosport 2, 24 Kitchen en NGC Wild. Ook zijn er een aantal FOX International Channels Benelux-zenders in het aanbod van KNIPPR opgenomen.

Volwaardig zenderaanbod

T-Mobile is nog met aanbieders in gesprek om nog meer zenders aan KNIPPR toe te voegen. Dit najaar moet KNIPPR een volwaardig zenderaanbod hebben. Het basispakket bestaat momenteel uit 16 zenders. Afname hiervan is verplicht en kost elf euro per maand. Daarnaast zijn er ongeveer 20 extra zenders beschikbaar. Deze kosten gemiddeld  een euro per zender per maand. Klanten kunnen het KNIPPR abonnement kan per maand wijzigen of opzeggen.   

Geactualiseerd: woensdag 22 februari 2023
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie