Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe zenders KNIPPR

2 reacties

knippr.jpgKNIPPR, de online-tv dienst van T-Mobile, blijft uitbreiden. Met de uitbreiding van een aantal zenders wordt KNIPPR een volwaardige concurrent van de traditionele lineaire tv-aanbieders.  

Voor iedereen beschikbaarknippr tvdienst.jpg

Sinds een paar weken is KNIPPR voor alle Nederlanders beschikbaar. KNIPPR is een online tv-dienst waarbij je zelf je tv-aanbod samenstelt. Je kunt kijken waar en wanneer je wilt en je betaalt alleen voor de zenders die jij wilt zien. KNIPPR is ook voor consumenten die geen klant zijn bij T-Mobile.

Welke zenders zijn toegevoegd?

Op 1 juli zijn Discovery Channel, Eurosport 1, TLC en National Geographic Channel aan het digitale basispakket van KNIPPR toegevoegd. De extra zenders die zijn toegevoegd zijn Eurosport 2, 24 Kitchen en NGC Wild. Ook zijn er een aantal FOX International Channels Benelux-zenders in het aanbod van KNIPPR opgenomen.

Volwaardig zenderaanbod

T-Mobile is nog met aanbieders in gesprek om nog meer zenders aan KNIPPR toe te voegen. Dit najaar moet KNIPPR een volwaardig zenderaanbod hebben. Het basispakket bestaat momenteel uit 16 zenders. Afname hiervan is verplicht en kost elf euro per maand. Daarnaast zijn er ongeveer 20 extra zenders beschikbaar. Deze kosten gemiddeld  een euro per zender per maand. Klanten kunnen het KNIPPR abonnement kan per maand wijzigen of opzeggen.   

 

Reacties (2)

Geplaatst door: Hans Dirix ()

Nou, dat lijkt mij een aanbieder waar ik zeker mee in zee wil gaan, mede gelet op de idiote programmering van mijn huidige aanbieder Ziggo: zenders waar ik nooit naar kijk zoals Turks, Italiaans en nog meer van die flauwekul. Ik ben op zoek naar een uitgebreider pakket Duitse zenders w.o. SWR. Als KNIPPR deze zender in het pakket krijgt, zal ik Ziggo meteen de deur uit trappen!!!!

Geplaatst door: Gerard Doets ()

Heerlijk alleen betalen voor de basis en de extra's die ik wil. Eindelijk, hartelijk dank.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie