Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Nieuwe Wolfgang smartphone bij Aldi

door Jeanet Woldring

Vanaf woensdag 29 mei ligt de nieuwste smartphone van Wolfgang in de schappen bij de Aldi. Ditmaal komt Wolfgang met een basissmartphone voor nog geen 100 euro. Hopelijk haalt de prijsvechter nu wat meer voorraad in huis, want de vorige Wolfgang modellen raakten binnen afzienbare tijd uitverkocht.

AT-AS40D
De smartphone zal om precies te zijn € 99,99 gaan kosten en hiervoor krijgt u een toestel met 1GHz single core processor, 512 MB werkgeheugen en 4 GB opslagcapaciteit. Deze opslag kan tot maximaal 32 GB worden uitgebreid door middel van een micro SD geheugenkaart. Daarnaast beschikt deze mobiele telefoon over twee camera's, een 0,3 megapixel front camera en 5 megapixel met flits aan de achterkant. Het apparaat draait op Android, 4.1 Jelly Bean.

Simlockvrij en dual-sim
Behalve de aanschafprijs, biedt Wolfgang nog een aantal andere voordelen. Niet alleen zijn de toestellen simlockvrij, zij beschikken ook allemaal over dual-sim. Met andere woorden: geen beperkingen op het gebied van provider of dataplan, maar juist de mogelijkheid om als gebruiker zélf te bepalen hoe de smartphone gebruikt wordt. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk en een privénummer op hetzelfde toestel, of maak gebruik van de internetdiensten van de ene provider en bel met een andere.

Snel uitverkocht
De voorgaande toestellen van producent Wolfgang waren allemaal zeer rap uitverkocht en naar verwachting zal dat met dit toestel ook het geval zijn.

Wolfgang staat bekend om zijn toestellen die qua specificaties en prestatie niet onderdoen voor de toestellen van de bekende Aziatische merken, maar die in een prijsklasse vallen die voor iedereen haalbaar is.

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie