Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Nieuwe Vodafone Red abo's per 4 maart

door Jeanet Woldring

Vodafone gaat 4 maart drie nieuwe mobiele abonnementen aanbieden onder de naam Red. Telefoons kunnen op afbetaling worden bijgekocht. Voor mensen die niet zoveel willen bellen of internetten, houdt Vodafone twee Bel+Sms+Web-abonnementen in de markt. Voor 49 euro kun je onbeperkt bellen en sms'en en krijg je 1 GB data per maand. 

Andere opzet
De nieuwe Red abonnementen zijn anders van opzet dan de huidige. De telefoon wordt op afbetaling bij een abonnement geleverd. Het gaat niet om een leaseconstructie. Bij Vodafone kopen klanten telefoons op afbetaling, waarbij de telefoon gelijk eigendom is van de klant. Telefoons worden daarbij opgedeeld in prijsklassen om te bepalen hoeveel je moet bijbetalen per maand.  

Kies je eigen Red
De goedkoopste variant van het Red-abonnement kost 44  euro en bevat 400 belminuten en sms'jes en een databundel van 500 MB. De middelste kost 49 euro en bevat onbeperkt bellen en sms'en en een databundel van 1 GB per maand. De duurste kost 65 euro per maand en bevat onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en en een databundel van 4 GB per maand. Het onbeperkt bellen en sms’en geldt voor alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland.


Om ervoor te zorgen dat klanten gemakkelijk een smartphone bij het abonnement kunnen kiezen, heeft Vodafone een keuzemenu gemaakt waarbij je in twee stappen een mobiel kiest.

Voor mensen die niet zoveel willen bellen of internetten, houdt Vodafone twee Bel+Sms+Web-abonnementen in de markt. Eentje met 100 en eentje met 200 minuten.

De abonnementen gaan in per 4 maart en vervangen alle huidige abonnementen voor consumenten, behalve de in januari geintroduceerde variant waarin volledig per seconde wordt afgerekend. Voor huidige abonnees verandert niets: zij blijven hun huidige abonnement met voorwaarden en tarieven behouden totdat zij dat opzeggen.

Meer info en specs vanaf 4 maart in de vergelijking op Bellen.com

Gepubliceerd: donderdag 28 februari 2013
Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie