Nieuwe tarieven Ziggo en UPC per 1 januari

door Anniek Kruijer (2 reacties)

De kabelbedrijven UPC en Ziggo hebben per 1 januari een aantal tarieven verhoogd. UPC heeft er bij de meeste abonnementen voor internet, telefonie en tv 50 eurocent bovenop gedaan, terwijl  Ziggo maandelijks 150 eurocent meer vraagt. Toch zijn UPC en Ziggo goedkoper en sneller dan ADSL-providers volgens de Consumentenbond.

Tariefswijziging UPC
UPC heeft ook enkele gesprekstarieven gewijzigd. Bellen naar vaste nummers kost 4 eurocent per minuut in plaats van 3,6 eurocent. Naar mobiel bellen is met een halve eurocent omhoog gegaan naar 17,5 eurocent. Het starttarief van 10 cent is gelijk gebleven.

Het tarief van het UPC Standaardpakket Radio/TV is voor 2010 vastgesteld op 16,80 euro per maand. (was 16,70 euro). In de gemeenten Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Rozenburg, Spijkenisse en Westvoorne is het tarief naar het standaardtarief gegaan doordat afspraken met de gemeente eindigden. In zeven gemeenten is nu nog een speciaal tarief.

Het internetpakket Fiber Power 25 is met € 25 ongewijzigd gebleven. Het UPC Alles in één Voordeelpakket (incl. CATV) voor € 45  eveneens. 

Tariefswijziging Ziggo

Vanaf 1 januari 2010 is het standaard televisiepakket van € 16,25 naar € 16,45 per maand gegaan. De totaalpakketten Internet+Bellen+TV zijn € 1,50 per maand duurder geworden.  Alles-in-1 Basis kost nu € 41,50 per maand, Plus  € 51,50 kosten en voor Extra, het snelste pakket, moet € 66,50 neergeteld worden.

Zie TOTAALWIJZER.NL voor internet+bellen+tv

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, medewerker van Bencom. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie. Mocht je vragen hebben of gewoon willen reageren op dit artikel doe dat dan vooral hieronder.

Reacties (2)

Geplaatst door: patman1974

Het zijn duur?? Klopt niet...
Is helemaal niet duur, als je alleen Koerdische zenders wilt dan is het wel duur want die zitten er niet op en de kwaliteit van UPC is goed.. Ik heb telefoon en internet van UPC en bevalt PRIMA!!! Digitale TV met een HDTV entertainment pakket van Canal en dat bevalt ook prima.. Geen Kurtkanalen maar ja dat begrijp ik toch niet

Geplaatst door: koerdo

het zijn allebij duur ik heb alice is beste en tv kijken via satelliet het is goedkper.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.