Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe tarieven voor Bel1649 en Edutel


Per 12 januari hebben Edutel (1676) en  Bel1649 enkele  tarieven gewijzigd.
 

Edutel heeft de tarieven voor vast-mobiel verkeer voor de dienst Carrier (Pre) Select 1676 als volgt verlaagd:

 Edutel vast-->mobiel  oud  nieuw
 Start  6.35  4.40
 Piek  30,35  25.30
 Dal  23,80  23,45
 Nacht/weekend  23,80  23,45

Dankzij de nieuwe interconnectietarieven van KPN wil Edutel haar klanten laten profiteren van deze verlaging. Het piektarief daalt zo bijvoorbeeld met ruim 16%, het starttarief met bijna 31%!

Daarentegen heeft Bel1649 vanaf dezelfde datum het mobiele tarief in de daltijden met 5 cent per minuut verhoogd. Het kost nu 20 cent om 's avonds naar een mobieltje te bellen. Het belbedrijf heeft het tarief voor het bellen vanaf het vaste net naar het Verenigd Koninkrijk echter op een ongekend superlaag tarief gezet! Het is nu mogelijk om voor een halve cent per minuut naar Engeland te bellen! Dat is goedkoper dan naar je buurman bellen. Ook Bulgarije, Colombia, Iran en Venezuela zijn goedkope landen geworden: 2 cent per minuut. Ukraïne is 12 cent geworden.

De tarieven zijn verwerkt op Bellen.com en in de Tariefvergelijking kan men alle tarieven van alle carriers van alle bestemmingen met elkaar vergelijken. Via de gratis online aanmeldservice kunt u zich aanmelden bij een goedkoper belbedrijf naar keuze.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie