Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Nieuwe lagere prepaid tarieven bij Orange

Orange Ready wordt met de minuut goedkoper. Zo introduceert de telecomprovider haar  nieuwe lagere prepaid tarieven. De actie loopt tot 1 november 2005 en is alleen van toepassing op Orange Ready voor zowel huidige als nieuwe klanten.

Naarmate men langer belt naar een 06- of vast-nummer in Nederland worden de gesprekskosten per minuut lager, oplopend tot ruim 50%. Om iedereen meteen van dit aanbod te kunnen laten profiteren en uit gemak voor de klant is aanmelding niet nodig en worden de nieuwe dalende tarieven meteen automatisch doorberekend. De korting geldt alleen voor bellen in Nederland en niet voor sms, mms, Orange World, dataverkeer, wap en 0800/09xx nummers, hiervoor gelden de reguliere Orange Ready tarieven.

Hoe langer een Orange klant dus aan de telefoon lacht, kletst of fluistert, hoe minder hij of zij betaalt. De korting  start meteen na de eerste minuut en loopt na 5 minuten op tot meer dan 50%:

Orange Ready  0-1 min.   1-3 min.  3-5 min. > 5 min.
bellen  €0,35  €0,29  €0,23  €0,17
sms  €0,23
 mms  €0,50


                    
Het beltegoed dat Orange Ready klanten zowel per kaart als ook mobiel kunnen opwaarderen blijft ongewijzigd onbeperkt geldig zonder enige aanvullende voorwaarde.

Orange Nederland is met 1,8 miljoen klanten één van de kleinere aanbieders van mobiele telecommunicatie in Nederland met een marktaandeel van ruim 11 procent.  Orange is actief in 16 landen en is onderdeel van de France Telecom groep, de tweede mobiele operator in Europa.

Gepubliceerd: maandag 8 augustus 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie